تبلیغات
اشپزخونه ی ما - پودینگ نان فوقالعاده

پودینگ نان فوقالعاده

دوشنبه 3 مهر 1391 07:07 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: نان ،
نان فوق العاده!












موادغذایی:
- 1 فنجان کشمش بی دانه
- 2 فنجان شیر
- 1/4 فنجان کره
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- اینچ 2 8 رول و نان ایتالیایی (3 تکه نان شیرمال یا نان شیرینیا نان باگت معمولی یا شیرین شده )




ابزار:
- مایع اندازه گیری
- دیگ
- کوچک کاسه
- اندازه گیری قاشق چایخوری
- پیمانه  اندازه گیری
- اجاق گاز و فر








فر را به دمای 350 درجه فارنهایت برسایند.قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و شیر را به اندازه دو فنجان  به قالبمه بریزید.چند دقیقه بعد کره را به شیر در حال جوش اضافه نمایید.






دو عدد تخم مرغ را در ظرف بزرگی شکسته و 1.4 قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری دارچین به ان اضافه نمایید. و مخلوط را خوب هم بزنید تا قهوه ای شود.در همان حال هوای شیر در حال جوش را نیز داشته باشید.



سینی را پر از اب کنید و نان های تکه شده یا نان ایتالیایی تکه شده را در ظرفی خرد کنید.


مخلوط دارچین و تخم مرغ را به شیر در حال جوش اضافه نمایید .توجه داشته باشید شیر هرگز نباید ته بگیرد.این کار باید سریعا انجام شود.سپس کشمش را پیمانه کنید و به شیر و تخم مرغ اضافه نمایید.سپس فورا یک فنجان و نیم شکر را به مخلوط اضافه نمایید.و کمی هم بزنید..










بعد مخلوط اماده شده را روی نان ها بریزید با چنگال نان ها را درون مخلوط خوب خیس کنید تا تمام قسمت های نان به مخلوط اغشته شود.










پودینگ نان خود ار به مدت 45 دقیق در فر قرار دهید.و صبر کنید.
پودینگ را از فر بیرون اورده  و با یک چنگال ان را تست کنید اگر هنوز درون پودینگ به شکل مایع بود مجددا ان را به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.اگر پودینگ پخته شده بود 30 دقیقه صبر کنید تا ان سرد شود.




میتوانید بعد از برداشتن کامل مخلوط شیر و دارچین و قبل از گذاشتن در فر کشمش ها را مخلوط کرده و هم بزنید سپس نان را اضافه نمایید.


پودینگ نان شما اماده است.میتوانید ان را دسر در کنار خانواده تان سرو کنید.نوش جان


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 6 مهر 1391 10:03 ب.ظ