تبلیغات
اشپزخونه ی ما - چیز کیک

چیز کیک

پنجشنبه 21 فروردین 1393 07:46 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کیک ،
مواد لازم

برای پوسته

1.1.2 فنجان بیسكوییت خشك

1 قاشق غذا خوری پودر قند یا شكر

2 قاشق غذا خوری كره

برای پر كردن

3 بسته پنیر خامه ای نرم

5 عدد تخم مرغ

1 فنجان شكر

1.1.2 قاشق چایخوری وانیل

برای تزیین

3 فنجان خامه ترش یا خامه بدون شكر

1.2 فنجان شكر

1 1.2 قاقش چایخوری وانیل

 

دمای فر 300 درجه فارنهایت

ابتدا كره را در مایكرویو یا روی اجاق گاز ذوب مینماییم

سپس خرده بیسكوییت ها را با یك قاشق شكر  و کره در

یك كاسه مخلوط مینماییم

سطح قالب را چرب نموده با كمی كره و

دیواره های قالب را هم چرب مینماییم

سپس خرده بیسكوییت ها را درون سطح قالب پخش مینماییم

قالب ما تقریبا 22.5 در 26 سانتی متر است

از قالب كوچك تر نیز میتوانید استفاده نمایید

حالا مواد میانی كیك را اماده مینماییم

پنیر خامه ای نرم شده را در یك كاسه میریزیم و مخلوط مینماییم

یكی یكی تخم مرغ ها را اضافه مینماییم در موقع هم زدن

بعد شكر را اضافه مینماییم و وانیل و مخلوط را مجددا هم میزنیم

دمای فر 300 درجه فارنهایت و مدت پخت یك ساعت حداكثر

مخلوط را بر روی سطح پایه كیك میریزیم

و در فر میگذاریم

حالا برای روی كار

بعد از پخت كیك

 سه فنجان خامه ترش را با وانیل و شكر مخلوط مینماییم.

و بر روی سطح كیك پهن مینماییم

و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر میگذاریم و بعد كیك ما اماده است

میتوانید مخلوط را سرد سرو نمیاید و در یخچال بگذارید

 نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 21 فروردین 1393 09:11 ب.ظ