تبلیغات
اشپزخونه ی ما - حلوا ی بادام(باروفی)

حلوا ی بادام(باروفی)

دوشنبه 26 اسفند 1392 01:35 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: دسر ،

مواد لازم

1 فنجان بادام

2 قاشق غذا خوری پودر شیر

1.4 قاقش چایخوری پودر هل

پسته بادام گردو اسیاب شده و

هل پودر شده برای تزین

3.4 فنجان شکر

1.2 فنجان اب

ابتدا بادام ها را درون اب گرم قرار داده و بعد پوست ان ها را جدا نمایید

سپس 1 الی دو ساعت بادام را جدا بگذارید تا خشک شود

 بادام ها را اسیاب نمایید

شکر و اب را بر روی اجاق گاز قرار داده تا

به صورت یک شربت غلیظ در اید

بادام ها را بر روی اجاق قرار داده و هل را به ان اضافه نمایید

سپس پودر شیر را اضافه نمایید

شربت را کم کم به مخلوط اضافه نمایید

حلوا را با دست کمی جمع نمایید و با کاردک پهن نمایید

و پسته و گردو وبادام و هل اسیاب شده را بر روی ان بپاشید

سپس ان را به شکل مربع برش دهید




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -