تبلیغات
اشپزخونه ی ما - باقلوا خرما

باقلوا خرما

دوشنبه 26 اسفند 1392 01:26 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: دسر ،

مواد لازم

12 عدد خرما

2.3 قاشق غذا خوری پسته

2.3 قاشق غذا خوری گردو

رنده پوست لیمو یا پرتقال

2.3 قاقش غذا خوری عسل

پوست گردو و پسته ها بشكنید و ان ها را كاملا خرد كنید

به اندازه ای كه خیلی ریز نباشد در حد متوسط

سپس هسته خرما را جدا نمایید

پوست لیمو را تراش دهید و ان را جدا نمایید

گردو خرد شده.پوست لیمو .و پسته را درون ظرف ریخته و مخلوط نمایید

سپس چند قطره عسل اضافه نموده و مخلوط را هم بزنید

سپس به ارامی خرما را با مخلوط پر نمایید

در یك ظرف بسته تا یك هفته قابل نگهداری است

 میتوانید از قبل خلال پرتقال یا لیمو را تفت دهید و

با كمی شكر طمع دار كرده و سپس به مواد اضافه نمایید

 كه با این شكل پخت مزه بهتری میگیرد

 





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: دوشنبه 26 اسفند 1392 01:33 ب.ظ