تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت انگشتی مربایی

بیسکوییت انگشتی مربایی

شنبه 17 اسفند 1392 03:57 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

یک فنجان ارد

3.4 فنجان کره

1 قاشق چاخوری وانیل

2 قاشق غذا خوری شکر

1 عدد زرده تخم مرغ

مربای توت فرنگی یا مارمالاد

ابتدا در یک ظرف  ارد شکر کره.وانیل

و زرده تخم مرغ را ریخته

و مخلوط مینماییم

میکسر یا همزن خود را بر روی درجه متوسط قرار دهید

تا یک خمیر خوب به دست اید

سپس خمیر را در یک پوشش پلاستیکی قرار داده

و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید

بعد ان را رول نمایید و به ضخامت 4 سانتی متر برش دهید


سپس با دست ان رابه صورت توپ کوچکی در اورید

 و ان را انگشت بزنید و در یخچال به مدت 30 دقیقه دیگر قرار  دهید

 و ان را در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد

به مدت 20 دقیقه قرار دهید

بعد از خارج کردن از فر درون ان را با

مربا یا مارمالاد پر نمایید

نوش جان

 




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: شنبه 17 اسفند 1392 04:13 ب.ظ