تبلیغات
اشپزخونه ی ما - نان حلقه گل

نان حلقه گل

پنجشنبه 30 شهریور 1391 10:55 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: نان ،
نان تاج گل
در این روش می توانید مخلوط نان را در عرض چند دقیقه تهیه کنید.
این نان تا دو هفته در یحچال قابل نگهداری است.
مواد لازم برای دو قرص نان 450 گرمی عبارتند از:
300 گرم (1 ½ فنجان) آب ولرم:
9 گرم (2 ¼ قاشق چای خوری) مخمر
11 گرم (2 ¼ قاشق غذا خوری) نمک
490 گرم (3 ¼ فنجان) آرد نان، به علاوه اضافی برای گرد کردن
ارد ذرت
لوازم آشپزخانه
کاسه بزرگ درب دار
قاشق های چوبی
قیچی
کاغذ روغنی
فنجان ها و قاشق های اندازه گیری یا مقیاس
2 سینی فر، یکی برای نان و آب
در یک کاسه بزرگ مخمر و اب را با هم مخلوط مینماییم و با قاشق چوبی هم میزنیم.اردو نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که یک مخلوط چسبناک اماده شود.





در کاسه را میگذاریم و ان را برای چند ساعت در یک مکان گرم قرار می دهیم.اگر نمی خواهید از خمیر استفاده کنید ان را درون یخچال قرار دهید . تا زمان دو هفته خمیر میتواند حاضر باشد.در دمای اتاق خمیر نان حجم پیدا کرده و دو برابر شده است. با قیچی ان را به دو نیم تقسیم می کنیم.
نیمی از خمیر را برداشته و کاسه را مجددا در یخچال قرار دهید.در صورت لزوم.
دستان خود را به ارد اغشته کرده و خمیر را در دست بچرخانید و به صورت توپ در اورید.4-5 بار این کار را تکرار کنید.
به ارامی با انگشت شست خود وسط خمیر را فشار دهید . خمیر را به اطراف گسترش دهید .میتوانید از وردنه هم استفاده نمایید اما خمیر نازک میشود.خمیر باید دارای ضخامت کافی باشد.را ه دیگر ان لوله کردن خمیر و درست کردن حلقه است




خمیر را بر روی کاغذ روغنی که از ارد ذرت پوشیده شده قرار دهید و اجازه دهید خمیر یک ساعت استراحت کند.
دمای اجاق را بر روی 230درجه سانتی گراد یا 450 درجه فارنهایت قرار دهید.یکی دیگر از سینی ها را هم پر از اب کنید تا بریا پخت نان اماده شود.
قبل از پخت و پز کمی ارد بر روی خمیر بپاشید.






با یک جفت قیچی تاج گل را کمی از هر طرف قطع کنید.در یک زاویه.سپس قسمت های برش خورده را به خارج از حلقه خدایت کنید.در تصویر مشهود است.


این کار را تکرار کنید تا زمانی که تاج کل کامل شود.
به سرعت درب فر را باز کرده و سینی را در فر قرار دهید.تاج گل را به همراه کاغذ پوستی زیر ان به داخل فر قرار دهید.میتوانید زیر کاغذ پوستی را کمی روغن بزنید. یک فنجان اب گرم را درون سینی  دیگر بریزید.درب فر را ببندید. تا زمان 30 دقیقه تا نان طلایی شود.اجازه بدهید نان کمی سرد شود.


این تاج گل را با روبان تزیین نمایید.


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 6 مهر 1391 09:59 ب.ظ