تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت چرخ شکلاتی

بیسکوییت چرخ شکلاتی

شنبه 17 اسفند 1392 03:22 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

1.2.4 فنجان ارد

1.2 فنجان کره

2.3 فنجان شکر

 پرتقال یک عدد

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر

1.2 فنجان شکلات صبحانه یا خامه شکلاتی

ابتدا در یک ظرف شکر و کره رابا هم مخلوط مینماییم

تا به صورت پرز دار در اید

سپس  تخم مرغ را اضافه میکنیم

سپس  پرتقال را رنده میکنیم

میزان پوست پرتقال سلیقه ای است

میتوانید به جای پوست پرتقال از وانیل استفاده نمایید

ارد و بکینگ پودر را اضافه مینماییم

مخلوط را در یک پوشش نایلونی قرار داده و در یخچال میگذاریم

سپس بر روی یک سلفون به ضخامت 2 میلیمتر پهن مینماییم

و بعد شکلات صبحانه را بر روی ان پخش مینماییم

و ان را رول مینماییم

وابتدا ان رادر یخچال به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم

بعد به اندازه مورد نیاز 2-3 سانتی متر برش میدهیم

و بعد در فر در درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد

به مدت 10 الی 12 دقیقه میگذاریم

نوش جان

 

 




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -