تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت مربایی

بیسکوییت مربایی

شنبه 17 اسفند 1392 01:34 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

بیسکوییت مربایی

1 فنجان یا 130 گرم ارد

1.2 فنجان یا 113 گرم کره

1.4 فنجان یا 30 گرم  پودر شکر

1.2 قاشق چایخوری وانیل

1.4 فنجان مربای توت فرنگی

1 قاشق غذا خوری پودر شکر

در یک ظرف  کره و شکر را با هم میکس مینماییم

و ارد و وانیل را اضافه مینماییم تا به صورت خمیر دراید

مواد را در یک پوشش پلاستیکی قرار داده و در یخچال میگذاریم

سپس خمیر را با وردنه صاف مینماییم

قالب میزنیم

سپس یک قالب کوچک در وسط شیرینی میزنیم

و بیسکوییت ها را در یخچال به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم

 بعد درون فر میگذاریم درجه حرارت

180 درجه سانتی گراد و 10 دقیقه زمان پخت است


بهتر است یک طرف بیسکوییت ها ساده باشد و طرف دیگر

بیسکوییت قالب کوچک زده شود


 بیسکوییت هارا با مربای توت فرنگی پوشش داده و به یکدیگر میچسبانیم

بر روی شیرینی ها پودرقند میریزم

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -