تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت فندقی

بیسکوییت فندقی

شنبه 17 اسفند 1392 01:07 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

100 گرم کره

150 گرم فندق بو داده

150 گرم ارد

100 گرم پودر قند یا شکر

یک عدد زرده تخم مرغ

50 گرم شکلات برای پر کردن


فندق ها را اسیاب مینماییم

همه مواد را به ان اضافه مینماییم

کره باید در دمای اتاق ذوب شده باشد

سپس مواد را درون پوشش پلاستیکی قرار داده و به

مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم

از خمیر بر میداریم و به اندازه کمی بزرگتر از فندق

توپ هایی را درست مینماییم


و در کنار یکدیگر درون سینی میگذاریم و

مجددا به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال میگذاریم

سپس به مدت 20 دقیقه در فر در در جه حرارت

160 درجه سانتیگراد قرار میدهیم

شکلات را به روش بن ماری ذوب مینماییم

و به وسیله کاردک شکلات را بر روی سطح بیسکوییت قرار داده

و بیسکوییت دیگر را به ان وصل مینماییم

 نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -