تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت پر مغز

بیسکوییت پر مغز

چهارشنبه 14 اسفند 1392 12:14 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

برای 20 تا 30 عدد بیسکوییت

1 عدد سفیده تخم مرغ

100 گرم پودر قند  یا شکر

100  گرم بادام +فندق

ابتدا با همزن دور سریع سفیده تخم مرغ را میزنیم

ان قدر ادامه میدهیم تا سفیده کف کند و از ظرف جدا نشود

شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه مینماییم

بادام و فندق را خرد کرده و درون سفیده تخم مرغ میریزیم

 هم میزنیم

با قاشق مواد را به صورت کم درون سینی فر میذاریم

و بعد در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر میگذاریم


برای جلوگیری از بوی تخم تخم مرغ  میتوانید کمی وانیل اضافه نمایید




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: شنبه 17 اسفند 1392 01:07 ب.ظ