تبلیغات
اشپزخونه ی ما - کوکی انگشتی

کوکی انگشتی

سه شنبه 6 اسفند 1392 12:02 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

كره 125 گرم

شكر 75 گر

میزان شكر بستگی به ذائقه شما دارد میتوانید شكر بیشتری اضافه كنید

 وانیل شكری

كمی نمك

اگر وانیل شكری ندارید میتوانید از شكر بیشتری همراه با وانیل استفاده نمایید

200 گرم ارد

شكلات 60 گرم میتوانید 80 تا 100 گرم نیز استفاده نمایید


ابتدا ارد.شكر .وانیل.نمك را با هم مخلوط مینماییم

بعد از این كه به خوبی مخلوط شد كره را ذوب نموده و اضافه مینماییم


و بعد با كمك دست مواد را ورز میدهیم زمانی كه

مواد به صورت خمیر در امد خمیر را به صورت یك

توپ كوچك در اورده و گرد مینماییم

دمای فر 200 درجه سانتی گرادكاغذ روغنی

را روی سینی فر قرار داده و از خمیر مقداری بر میدارم



 و بادست به صورت توپ كوچكی در میاوریم

سپس با انگشت كمی فشار میدهیم كوكی ها

رابا فاصله از یكدیگر قرار میدهیم و در فر میگذاریم

به مدت 15-20 دقیقه

میتوانید از قاشق نیز برای گود كردن بیشتر كوکی

قبل از پخت استفاده كنید

مقداری اب جوش را درون كاسه میریزم

و شکلات را درون كاسه ریخته و به روش بن ماری

ذوب مینماییم سپس با یك قاشق كوچك شكلات را


دورن كوكی میریزم و اجازه میدهیم تا خنك شود و سفت شود

نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -