تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت قلب

بیسکوییت قلب

دوشنبه 5 اسفند 1392 11:24 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

ارد 180 گرم

پودر شکر 70 گرم

کره 110 گرم

نیمی  تخم مرغ

وانیل یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

ابنبات قرمز رنگ

نمک نصف قاشق چایخوری

اگر کره بدون نمک است

کره و شکر سفید را با هم مخلوط مینماییم

تا به صورت کرکی در اید

وانیل و نصف تخم مرغ را اضافه مینماییم

ارد را اضافه مینماییم

مخلوط مینماییم میتوانیم از دست هایمان استفاده نماییم

سپس به مدت 15دقیقه در یخچال میگذاریم

خمیر با وردنه پهن نماییید

یک قالب قلب بزرگ بزنید و سپس در مرکز یک قالب قلب کوچک

اب نبات ها را در وسط قرار دهید و در جه فردمای 180 درجه سانتی گراد

و به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید به ارامی طلایی شود

بعد از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود

و بعد با دقت با کاردک شیرینی ها را از ورق روغنی جدا نمایید

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: دوشنبه 5 اسفند 1392 11:56 ب.ظ