تبلیغات
اشپزخونه ی ما - تارت اناناس

تارت اناناس

دوشنبه 5 اسفند 1392 09:59 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،
مواد لازم

برای مربای اناناس

2 كیلوگرم اناناس حدود 4 عدد اناناس متوسط.

600 گرم شكر

به اندازه 5 سانتی متر چوب دارچین یا پودر دارچین

نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو

برای خمیر

200 گرم كره

50 گرم شكر

40 گرم شیر خشك

280 گرم ارد

20 گرم ارد ذرت

2 عدد زرده تخم مرغ

برای رویه کار

3 عدد زرده تخم مرغ

1.4 شیر غلیظ شده

برای مربای اناناس

ابتدا اناناس ها را درون مخلوط كن میاندازیم

تا به صورت پوره دراید

بعد پوره را با شكر .چوب دارچین مخلوط مینماییم

استفاده از میخك دلخواه است اما بهتره از جوهر لیمو استفاده نماییم

استفاده از دارچین نیز به عطر ان كمك مینمایید .

حدود سه تا 4 ساعت مداوم هم میزنیم

بعد زمانی كه كاملا غلیظ شد ان را درون قیف میریزم

طرز تهیه خمیر

درجه حرارت فر 150 درجه سانتیگراد

ارد را الك مینماییم شیر خشك. ارد ذرت را هم دوبار الك مینماییم

در یك كاسه شكر و کره را مخلوط مینماییم

تا حدود 4 -5 دقیقه تا به صورت پوره دراید

بعد مخلوط ارد را اضافه مینماییم و

به مدت 4 الی 5 دقیقه با سرعت كم مخلوط مینماییم

حالت مخلوط به صورت خمیر در امده ان را

درون یك ورقه پلاستیك پهن مینماییم

به ضخامت 2 میلی متر یا بیشتر

بعد با كمك قیف مربا را در وسط ان ریخته و

خمیر را با كمك پلاستیك رول مینماییم

 به اندازه 50 گرم از خمیر را بر میداریم نه بیشتر و رول مینماییم

و بعد به اندازه 4 سانتی متری برش میدهیم

تخم مرغ را با شیر مخلوط نموده و با برس بر روی رولت ها پخش مینماییم


بعد ان را درون فر قرار میدهیم به مدت 15 تا 20 دقیقه

و بعد اجازه میدهم تا سرد شود

اندازه پلاستیك به اندازه 5 در 35 سانتی متر

نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: دوشنبه 5 اسفند 1392 11:24 ب.ظ