تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت پسته

بیسکوییت پسته

دوشنبه 5 اسفند 1392 09:38 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

375گرم ارد ساده

250گرم شکر

125 گرم کره

100 گرم پسته

1.2 قاشق چایخوری هل

1 عدد تخم مرغ

کمی نمک

پسته و شکر را اسیاب کنید

تا به صورت پودر در اید

در یک کاسه کره را با همزن میزنیم

سپس تخم مرغ را اضافه مینماییم

بقیه مواد را اضافه منیماییم و مخلوط مینماییم

تا به صورت خمیر در اید

از دست ها میتوانید استفاده نمایید

خمیر را درون یک فویل میپیچیم و یا سلفن

و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم

دمای فر 170 درجه سانتی گراد

خمیر را به ضخامت 1 الی 2 سانتی متر در میاوریم

سپس قالب میزنیم

بیسکوییت ها را در سینی میچینیم و بعد

به مدت 15 دقیقه میگذاریم در فر بماند تا طلایی شود

و بعد اجازه دهید سرد شود

 نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -