تبلیغات
اشپزخونه ی ما - كیك پنیر ولنتاین

كیك پنیر ولنتاین

یکشنبه 29 دی 1392 06:11 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کیک ،

مواد لازم


کیک پنیر ولنتاین

میتوانید از بیسکوییت کوکی شكلاتی  استفاده نمایید

یا هر بیسکوییت خشک دیگر

بیسکوییت ها را خرد کرده و با کره ذوب شده مخلوط نمایید

بیسكوییت ها باید بدون كرم باشند

سپسدرون قالب بریزید

همان کاری

که برای پایه کیک پنیر انجام میدهید

برای بیسكوییت های كیك

خرده بیسكوییت ها را با كمك كره مخلوط نمایید

 و ان را در قالب قرار دهید  با قاشق یا وردنه ان را صاف نمایید

و در یخچال بگذارید تا خنك شود


2 بسته کوکی   (150 G یا بیسكوییت شكلاتی كرم دار

  کره برای پایه كیك

میزان كره از یك فنجان به بالا تنها جهت سفت شدن پایه

كیك میباشد

¾ فنجان شكر

250 گرم پنیرخامه ای

2  تخم مرغ

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

3 قاشق غذاخوری سس شکلات

یا شکلات ذوب شده

پنیر خامه و شکر را در یک کاسه بزرگ با

سرعت متوسط بزنید

بعد از این که مخلوط شد


تخم مرغ را اضافه نمایید و با سرعت کم بزنید

سپس وانیل و بقیه پنیر خامه ای را اضافه نمایید.

بیسکوییت های شکلاتی را خرد کرده و درون

مخلوط بریزید و یا به ارامی در مخلوط قرار دهید.

پخت در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه

سپس کیک پنیر را بیرون اورده بیسکوییت های قالب زده شده

را روی ان قرار دهیداگر كیك هنوز خام بود

ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید

اجازه دهید سرد شود سپس ان را در یخچال قرار دهبد به مدت 4 ساعت .

بعد از یخچال بیرون اورده و با سس شکلات  تزیین نمایید

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: یکشنبه 29 دی 1392 07:07 ب.ظ