تبلیغات
اشپزخونه ی ما - رولت سینامون

رولت سینامون

یکشنبه 29 دی 1392 01:31 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

90 گرم شكر

7 گرم نمك

77 گرم كره

46 گرم تخم مرغ

3 گرم پوست لیمو(اختیاری)

برای دارچین شكری

13 گرم دارچین

80 گرم شكر

برای كاور رولت

40 گرم شیر

180 گر پودر قند یا شكر

1 قاشق غذا خوری ابلیمو

جهت بیشتر شدن حجم خمیر

چند گرم مخمر به ان اضافه مینماییم

نمك.شكرو كره را در یك كاسه با هم مخلوط مینماییم

تا یك كرم صاف و یك دست به دست اید

بعد تخم مرغ و لیمو را اضافه مینماییم و



به مدت یك دقیقه همه مواد را با هم هم میزنیم

اگر به ارامی هم میزنید حدود 15 دقیقه

باید مواد را با همزن بزنید

اگر خمیر بیش از حد چسبنده است یك قاشق

غذا خوری ارد اضافه مینماییم و مجددا هم میزنیم

خمیر را درون ظرف گذاشته و روی ان را میپوشانیم

یك تا یك ونیم ساعت استراحت برای خمیر لازم است

تا زمانی كه خمیر دو برابر شود

زمانی كه خمیر را درون كاسه میگذاریم كمی روغن

به ان میزنیم تا هنگام جدا نمودن از كاسه به راحتی جدا شود

خمیر را بر روی یك سطح صاف با وردنه پهن مینماییم .

به اندازه 20 در 45 سانتی متر

ضخامت خمیر باید حداكثر .نیم سانتی متر باشد

دارچین را سخاوتمندانه روی ان بپاشید

میتوانید از كمی كره برای بهتر جذب شدن استفاده نمایید

بعد شكر را بپاشید و خمیر را رول نمایید

سپس به اندازه 2.5 سانتی متر رولت را برش میدهیم

درون كاغذ روغنی را با كره چرب مینماییم


و رولت ها را با فاصله 2 سانتی متری از هم قرار میدهیم

به مدت 70 تا 80 دقیقه روی خمیر را میپوشانیم تا دو برابر شود

فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد گرم مینماییم

و به مدت 20 تا 25 دقیقه د رفر میگذاریم تا طلایی قهوهای شود

زمانی كه رولت های شما گرم هست
 موادی را كه برای كاور نمودن رولت ها اماده كرده اید
 را مخلوط نمایید و بر روی رولت بریزید
نوش جان



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: یکشنبه 29 دی 1392 01:57 ق.ظ