تبلیغات
اشپزخونه ی ما - مرغ برگر مایونزی

مرغ برگر مایونزی

یکشنبه 29 دی 1392 01:03 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: ساندویچ ،
مواد لازم


250 گرم ارد نان

10 گرم مخمر

1 عدد تخم مرغ

100 گرم اب

30 گرم شكر

4 گرم نمك

10 گرم پودر خامه یا شیر

20 گرم كره

برای مرغ

1 كیلوگرم مرغ

1 پیاز بزرگ خرد شده

200 گرم سس مایونز

1قاشق چایخوری 1.2 قاشق چایخوری فلفل

1.4 فنجان روغن زیتون

ابتدا نان همبرگر را اماده مینماییم

ارد.مخمر .شكر.نمك.و تخم مرغ را درون یك كاسه مخلوط مینماییم

بعد شروع میكنیم به ورز دادن به مدت 5 دقیقه

در همان زمان به ارامی اب را به درون ان میچكانیم و ورز میدهیم

وقتی خمیر به شكل یك توپ درامد كره را اضافه مینماییم

و مخلوط را به مدت 10 دقیقه دیگر نیز ورز میدهیم

خمیر باید صاف و براق باشد و چسبنده نباشد

خوب خمیر را به صورت توپ در اورده و درون كاسه میگذاریم

اجازه میدهیم خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت كند

 وروی ان را با حوله میپوشانیم

بعد از این كه استراحت خمیر تمام شد

حدود 1.5 نیم برابر خمیر بزرگ تر شده

خمیررا به اندازه 10 قسمت جدا مینماییم


برای نان متوسط 10 عدد و 20 عدد برای قرص نان كوچك

خمیر رابه صورت توپ در اورده و درون ظرفی كه قبلا

چرب كرده ایم میگذاریم و حوله را روی ان می اندازیم

به مدت 90 تا 120 دقیقه تا خمیر 3 برابر  شود

بعد ان را درون فر با دمای 190 درجه سانتی گراد قرار میدهیم

مدت پخت نان 15 دقیقه است

بعد از خارج كردن ان را كره وقلم مو براق مینماییم

برای مرغ

بهتر است مرغ را از قبل بپزید


همه مواد را درون یك كاسه مخلوط مینماییم

و به اندازه توپ 150 گرمی ان را جدا مینماییم

استفاده از ادویه جات دیگر اختیاری است

روغن ماهیتابه را گرم مینماییم و بعد ان را به صورت

كتلت در اورده و سرخ مینماییم .به اندازه ای كه هر

دو طرف قهوه ای طلایی شود

حدود 5 تا 8 دقیقه

روی حرارت متوسط

بعد گرما را حذف مینماییم نان را برش داده

و كاهو و سس مایونز را بر روی ان میكشیم و

  همبرگر را قرار میدهیم



استفاده از سبزیجات یا پیازچه اختیاری است

استفاده از كمی سیر برای عطر ان خوب است

نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: یکشنبه 29 دی 1392 01:29 ق.ظ