تبلیغات
اشپزخونه ی ما - دونات شكری

دونات شكری

شنبه 28 دی 1392 10:29 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

250 گرم ارد

10 گرم مخمر

1.2 قاشق چایخوری شكر

1.2 قاشق چایخوری نمك

1.2 قاشق چایخوری بكینگ پودر

30 گرم كره

25 سی سی شیر

1 عدد زرده تخم مرغ

105 سی سی اب

300 گرم پودر قند برای روی دونات

همه مواد را با هم تركیب مینماییم به جز اب و كره .

در یك كاسه مخلوط را هم میزنیم

كره را اضافه می نماییم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم

به ارامی اب را اضافه مینماییم میتوانید

جای اب از شیر استفاده نمایید 

به اندازه ای اب را اضافه مینماییم كه حدود 3.4 اب استفاده شود

و برای ده دقیقه هم میزنیم



اگر خمیر بیش از حد سخت و رنگ مناسبی ندارد

كمی دیگر اب اضافه كنید

خمیر را به 12 عدد توپ تقسیم مینماییم و


روی ان را با حوله میپوشانیم تا ده دقیقه استراحت كند

اگر خمیر هنوز پف نكرده 10 دقیقه دیگر به ان استراحت میدهیم

خمیر را صاف مینماییم تا ضخامت ان 1.5 سانتی متر باشد


وسط خیمر رابا انگشت سوراخ مینماییم

و ان را درون ماهیتابه ای كه قبلا روغنش را داغ نموده ایم

میگذاریم به مدت حدود دو دقیقه دونات ها طلایی شوند و

هر دو طرف را سرخ مینماییم

سپس كمی كه سرد شد در پودر شكر میغلتانیم

برای طعم بهتر میتوانید از چند دانه هل نیز

استفاده نمایید یا این كه به جای شیراز ماست شیرین استفاده نمایید



 





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: شنبه 28 دی 1392 10:50 ب.ظ