تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسكوییت كاكائویی

بیسكوییت كاكائویی

پنجشنبه 2 آبان 1392 01:10 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

190 گرم ارد

67 گرم پودر كاكائو

220 گرم شكر

1.4 قاشق چایخوری نمك

1.4 قاشق چایخوری جوش شیرین

210 گرم كره

3 قاشق غذا خوری شیر

1 قاشق چایخوری عصاره واینل

ارد.پودر كاكائو.شكر.نمك.جوش شیرین.را با هم مخلوط مینماییم

كره را اضافه مینماییم تابه صورت خمیر دراید


وانیل و شیر را اضافه مینماییم تا به صورت خمیر دراید

خمیر را به صورت رول دراورده و درون فویل میپیچیم

و به مدت یك ساعت در یخچال میگذاریم

این خمیر تا سه روز قابل نگهداری است

درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد

بعد خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر برش میدهیم

و روی كاغذ روغنی میگذاریم



مدت پخت 12.15 دقیقه

بعد ان را از فر در اورده و اجازه میدهیم تا سرد شود


اگر بیسكوییت ها ترد نیستند مجددا به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر درون فر بگذارید



نوش جان

 




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: سه شنبه 17 دی 1392 07:39 ب.ظ