تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسكوییت وانیلی

بیسكوییت وانیلی

پنجشنبه 2 آبان 1392 12:50 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

مواد لازم

یك فنجان ارد

1.6  فنجان شكر

(اگر دوست دارید بیسكوییت شما شیرین تر باشد

میزان شكر را تا 1.4 و یا 1.2 قرار دهید)

1.2 قاشق چایخوری بكینگ پودر

1.4 قاشق چایخوری نمك

2 قاشق غذا خوری عصاره وانیل یا پودر وانیل

1.2 كره یا 4 قاشق غذا خوری

2 عدد زرده تخم مرغ

ورق روغنی برای فر

در صورت تمایل میتوانید كمی شیر نیز به مخلوط اضافه نمایید

در صورت استفاده از شیر میزان ان باید

به اندازه ای باشد كه مواد خیلی وارفته نشود

این مواد برای 30 تا 40 عدد بیسكوییت كافی است

ابتدا ارد را الك مینماییم

بعد وانیل.بكینگ پودر.نمك.شكر را در

یك كاسه با هم مخلوط مینماییم

كم كم كره را اضافه مینماییم .باید كره ذوب شده باشد

بعد زرده تخم مرغ را اضافه مینماییم و

ان قدر هم میزنیم كه زرده با مواد تركیب شود و

ما هیچ اثر یا از ان را نبینیم

ارد را كم كم اضافه مینماییم و با قاشق مخلوط را هم میزنیم

دمای فر350 درجه فارنهایت



با استفاده از قاشق چای خوری یا  اسكوپ بستنی مواد را بر داشته

و بر روی كاغذ روغنی میگذاریم





بعد از 12 دقیقه بیسكوییت ها پخته شده و اماده است
در صورتی كه میخواهید بیسكوییت ها نم تر باشد حدود 10 دقیقه زمان برای پخت كافی است


نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: چهارشنبه 18 دی 1392 06:36 ب.ظ