تبلیغات
اشپزخونه ی ما - جوجه سبك ایتالیایی

جوجه سبك ایتالیایی

پنجشنبه 2 آبان 1392 12:32 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: خوراک ،
مواد لازم

این غذا برای سه نفر تهیه میشود

 500 گرم سینه مرغ ورقه شده

4 عدد تخم مرغ

نمك و فلفل

پودر سخاری یا نان باگت اسیاب شده

ارد ذرت

روغن

جوجه به سبك ایتالیایی

ابتدا حدود 40 درصد از پودر سوخاری را با حدود 60 درصد از ارد

ذرت را در یك ظرف با هم مخلوط نمایید

 سپس در ظرف دیگری 4 عدد تخم مرغ را شكسته و با نمك و فلفل به هم بزنید

ابتدا یك سمت مرغ را درون تخم مرغ زده


.سپس درون مخلوط ذرت و پودر سوخاری بغلتانید و طرف دیگر

را نیز همچنین


روغن را با اندازه یك سانت و نیم درون ماهی تابه بریزید

و سپس اجازه دهید روغن كمی داغ شود


سپس جوجه ها را درون روغن گذاشته و بگذارید سرخ شود

بعد ان را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود



نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: جمعه 27 دی 1392 01:49 ب.ظ