تبلیغات
اشپزخونه ی ما - پلو مكزیكی

پلو مكزیكی

پنجشنبه 2 آبان 1392 12:22 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: پلو و چلو ،

مواد لازم

یك فنجان بزرگ برنج دانه بلند یا یك كاسه

یك و یك دوم فنجان اب مرغ میتوانید از اب گوشت نیز استفاده نمایید

1.4 فنجان گوجه فرنگی خرد شده

یك دوم فنجان فلفل دلمه ای خرد شده

1.2 فنجان هویج خرد شده

1.4 فنجان پیاز خرد شده سفید

2 حبه سیر خرد شده

نمك .فلفل ادویه

اختیاری

ذرت پخته شده و یا نخود فرنگی



كمی روغن را در ماهی تابه ریخته و همه سبزیجات را

به جز گوجه فرنگی درون ماهی تابه تفت میدهیم

دو الی 3 دقیقه كمافی است سپس چاشنی ها و فلفل را اضافه مینماییم

 دستور اصلی این نوع پلو بسیار تند است اما شما میتوانید به اختیار خود فلفل اضافه نمایید

در مكزیك برای ان غذا از برنج مكزیكی استفاده می شود.

برنج را درون ماهی تابه ریخته و سه الی چهار دقیقه با مواد تفت دهید

برنج را از قبل خیس نمایید

این نوع روش روش پخت مكزیكی است .شما میتوایند بعدا برنج را اضافه نمایید

گوجه فرنگی و اب مرغ یا اب گوشت را اضافه نمایید

و روی حرارت متوسط كمی هم بزنید

سپس درب ان قابلمه را گذاشته و حرارت كم كنید تا برنج شما كاملا بپزد

20 دفقیقه بعد وقتی كه كاملا برنجتان اماده شدو ابگوشت جذب برنج شد

و حباب هایی رو ی ان دید زیر اجاق را خاموش نمایید و برنج را سرو نمایید

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: جمعه 27 دی 1392 12:56 ب.ظ