تبلیغات
اشپزخونه ی ما - نان ساندویچ دارچینی(به دو روش)

نان ساندویچ دارچینی(به دو روش)

پنجشنبه 14 شهریور 1392 05:58 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: نان ،

شیر 400 میلی لیتر

كره 110 گرم

30 گرم مخمر خشك

110 گرم پودر قند یا شكر

1.2 قاشق چایخوری نمك

2 قاشق چایخوری هل(هل اسیاب شود بهتر است

یك عدد تخم مرغ

برای پر كردن نان

100 گرم كره

60 گرم شكر قهوهای

2 قاشق غذا خوری دارچین

1 قاشق غذا خوری پودر هل

در یك قابلمه شیر و كره و هل را با هم مخلوط كنید تا كره اب شود


سپس ان را از روی گاز برداشته كمی كه سرد شد.

مخمر خشك وارد و تخم مرغ را اضافه نمایید

باید شیر سرد شود و گرنه تخم مرغ درون شیر پخته می شود


ارد .نمك و پودر قند یا شكر را به ان اضافه كنید

و شروع كنید به هم زدن تا خمیر بدست اید

 سپس ان را با دست به خوبی ورز دهید

بعد از ان كه به خوبی ورز داده شد.


خمیر را بردارید و درون كاسه بگذارید ان را با یك حوله مرطوب بپوشایند

و بگذارید خمیر استراحت كند تا حجمش دو برابر شود


یك ساعت كافی است اگر خمیر حجمش تغییر نكرده بود كمی دیگر صبر كنید

خمیر را دو قسمت كنید و ان را وردنه پهن كنید به ضخامت 5 میلی متر




كره شكر قهوهای را به خوبی هم بزنید و.بر روی سطح خمیر بكشید.




سپس دارچین.كشمش.شكلات گردو و یاهر نوع اجیلی

كه دوست دارید را به ان اضافه نمایید

استفاده از كشمش و گردو و اجیل اختیاری وبستگی ذائقه شما دارد


سپس نان را رول كرده و به ضخامت 2 تا سه سانتی متر برش دهید


قالب را كره بزنید. نان ها را كنار هم بچینید.نان ها را روی هم بگذارید تا بالای قالب.

اطراف قالب هم باید به خوبی كره بزنید

سپس ان را در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود

 وقتی از فر بیرون امد 20 دقیقه اجازه دهید خنك شود.

سپس نان را با یك كارد یا قاشق جوبی داخل ظرف منتقل كنید


نیم دیگر خمیر را كه كنار گذاشته ای بردارید و مثل روش قبل درونش را پر كنید .

سه قسمت از رول ها را كنار یكدیگر بگذارید و ببافید.

سپس تخم مرغ و شكر را با هم مخلوط كنید و روی نان ها با برش بكشید .

سپس ان را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و

طبق همان زمان اجازه دهید نان شما بپزد




بعد از بیرون اوردن از فر روی ان را كره بكشید تا براق شود

نوش جان

 

 




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -