تبلیغات
اشپزخونه ی ما - مافین موز

مافین موز

پنجشنبه 14 شهریور 1392 05:38 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کاپ کیک ها ،

4 عدد موز پوره شده

2 فنجان ارد

3/4 فنجان شكر سفید

1/4 فنجان شكر قهوه ای

1 قالب متوسط كره

2 عدد تخم مرغ هم زده

1 قاشق چایخوری واینل

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/2 قاشق چایخوری نمك

برای تزیین دو قاشق غذا خوری روغن

1/3 فنجان شكر قهوه ای

1 قاشق غذا خوری دارچین

اختیاری

1 فنجان گردو خرد شده

درجه حرارت فر

375 درجه فارنهایت

پوست موز را در اورید و بهتر است


از موزهای رسیده استفاده كنید با چنگال موز را له كنید

تا به صورت پوره در اید




هنگامی كره نرم شد ان را با شكر سفید و شكر قهوهای مخلوط نمایید.

مواد را با هم مخلوط نمایید تا به صورت پوره در اید



2 عدد تخم مرغ وانیل.كره و شكر اضافه نماییم

اگر مایل به اضافه كردن گردو هستید الان وقت مناسبی است



در نهایت ارد.جوش شیرین.نمك را به مخلوط اضافه كنید.


سپس مافین ها را درون كپسول بریزید

برای رویه كار..شكر قهوه ای .دارچین .و روغن را با هم مخلوط نمایید





میتوانید به جای روغن از كره استفاده نمایید.

به طور معمول از كره استفاده میشه.

.اما چون كره در مواد ما موجود بود برای روی كار از روغن استفاده كردیم

مافین ها را ببه مدت 18 الی 20 دقیقه در فر بگذارید

بعد با یك خلال دندان ان را تست كنید تا بدانید خوب پخته شده



سپس به مدت 15 دقیقه اجازه دهید خنك شود

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -