تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بستنی ساندویچی

بستنی ساندویچی

پنجشنبه 14 شهریور 1392 05:31 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: دسر ،


1/2 فنجان یا 113 گرم كره ذوب شده

1/2 فنجان یا 100 گرم شكر

1 تخم مرغ بزرگ

1 قاشق چایخوری واینل

1/2 فنجان كوچك یا 65 گرم ارد

1/4 فنجان یا 25 گرم پودر كاكائو

نمك 1/4 قاشق چایخوری در صورت تمایل

4 فنجان یا دو پیمانه نیم لیتری بستنی

نان بستنی اماده به اندازه 25در 38 سانتی متر

این نان را از فروشگاه های كه وسایل قنادی دارن تهیه فرمایید

نان حتما باید نرم باشد وگرنه خرد خواهد شد

كاغذ روغنی

فر را گرم كنید

.350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد

طبقه وسط برای پخت مناسب است

حتما از كاغذ روغنی استفاده نمایید



كره را ریز كنید ودر مایكرویو به مدت 30 ثانیه یا یك دقیقه ذوب نمایید

میتوانید اجازه دهید كره كاملا اب شود و یا روی اجاق گاز این كار را انجام دهید


در یك كاسه بزرگ.كره و شكر را با هم مخلوط نمایید



سپس تخم مرغ.وانیل را اضافه نمایید و هم بزنید

ارد .پودر كاكائو .نمك.را اضافه نمایید تا تركیب یك دستی به دست اید

خمیر را روی سطح كاغذ روغنی پخش نمایید

سپس نان بستنی را در وسط قرار داده و مجددا روی تن را با خمیر پوشش دهید

ضخامت به اندازه ای باشد كه روی نان را پوشاند و نسوزد


سپس در فر بگذارید. و هرزمانی كه كیك پخته شد ان را بیرون اورید و تست نمایید


كیك را بر روی تخته قرار دهید

كیك را به قطعاتی كه دوست دارید برش دهید

اجازه دهید بستنی كمی مایع شود.


به وسیله كارد بستنی را روی نان گسترش دهید


 سپس تكه دیگری از نان را روی ان قرار دهید و

به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید

نوش جان





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 14 شهریور 1392 09:43 ب.ظ