تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسكوییت خشك

بیسكوییت خشك

پنجشنبه 14 شهریور 1392 05:10 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،


مواد لازم

یك دوم فنجان ارد

یك فنجان شكر قهوه ای

یك دوم قاشق چایخوری جوش شیرین

سه چهارم قاشق چایخوری نمك

7 قاشق كره

یك سوم فنجان عسل

5 قاشق غذاخوری شیر

2 قاشق غذاخوری وانیل

ارد اضافی

 اختیاری

سه قاشق غذاخوری شكر سفید

یك قاشق چایخوری دارچین


 

ارد .شكر قهوه ای جوش شیرین ونمك را در یك كاسه به خوبی مخلوط نمایید


كره را به مخلوط اضافه كنید و حسابی هم بزنید


شیر و عسل و عصاره وانیل را به ان اضافه نمایید


در صورتی  كه مخلوط هنوز انسجام كافی  ندارد كمی دیگر شیر اضافه نمایید

از دست هایتان كمك بگیرید و مخلوط را ورز دهید


سپس خمیر را بر روی ورقه روغنی پهن كرده و رویش را بپوشانید


و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید


خمیر را از یخچال بیرون اورده و پهن نمایید و قالب بزنید  به شكل دلخواه



یا برای برش خمیر از چاقوی مخصوص پیتزا استفاده نمایید

ضخامت ان تا حدود 2.5 سانتی متر كافی است .حداكثر

در این مرحله میتوانید سطح روی خمیر را

با شكرو دارچین در صورت دلخواه پوشش دهید

تكه های اضافی را جمع اوری و دوباره پهن نمایید و قالب بزنید


میتوانید با چنگال یا هر وسیله دیگر روی بیسكوییت ها راشكل دهید

دمای فر 350 درجه فارنهایت

مدت پخت 15-25 دقیقه

 اجازه دهید بیسكوییت ها خنك شود


زمانی كه بیسكوییت ها قهوه ای شدند می توانید ان ها را بیرون اورید

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 14 شهریور 1392 05:38 ب.ظ