تبلیغات
اشپزخونه ی ما - تاكو نخود(غذای هندی)

تاكو نخود(غذای هندی)

پنجشنبه 14 شهریور 1392 04:58 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: خوراک ،


یك تا دو فنجان نخود پخته

یك قاشق غذاخوری ادویه تند یا هندی

یك پیازخرد شده

یك عدد سیر خرد شده

گوجه فرنگی و گشنیز یا جعفری به میزان لازم


برای این غذا پیاز را ابتدا خرد می كنیم به صورت حلقه حلقه  و سیر را كاملا نگینی خرد می كنیم

بر روی حرارت متوسط با همراه روغن و نمك نخود و پیاز را تفت میدهیم


سپس ادویه و سیر را به ان اضافه مینماییم.فلفل را هم همین طور در صورت نیاز به مقدار لازم

سپس به مدت چند دقیقه مخلوط را هم میزنیم و چاشنی هایی كه دوست دارید

مثل اویشن یا پودر سیر را به ان اضافه مینمایید كه اختیاری است


و كمی رب گوجه فرنگی به ان اضافه می كنیدو


مخلوط را هم می زنید میتوانید برای غلیظ تر شدن سس ان كمی اب ان اضافه نمایید

این غذا را به همراه گوجه فرنگی و گشنیز یا جفری خرد شده و نان میل نمایید

نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -