تبلیغات
اشپزخونه ی ما - شكلات فندقی

شكلات فندقی

جمعه 3 خرداد 1392 12:48 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: ابنبات.شکلات ،


  1 فنجان (155g) فندق یا گردوو یا هر نوع اجیل
   1 فنجان (175g) شكلات خرده شكلات سفید یا تیره

  2/1 فنجان (75g )شوكورول.یا ویفر
1 فنجان (255g) شكلات به روش بن ماری

خرده شكلات ها را با شكلات مایع مخلوط نمایید
بهتر است از شكلات مغزدار استفاده نمایید.
اگر شكلات مغزدار در دسترس نبود مقداری فندق
یا گردو خرد شده را به ان اضافه نمایید.تا مخلوط شكلات
منسجم تر باشد.
مقداری از شكلات مایع را جدا بگذارید

 مقداری از فندق ها را ریز كرده و با
 ویفر خرد شده مخلوط نماییدو جداگانه قرار دهید
مخلوط شكلات را در جای خنك قرار دهید تا كمی سفت شود.
این زمان نباید خیلی زیاد باشد

مقداری از مخلوط شكلات را با اسكوپ بستنی یا قاشق برداشته

و گرد كنید سپس درون ویفر و فندق قرار دهید و

در مركز ان یك فندق كوچك بگذاریدو مجددا گرد كنید

توپك ها را درون ظرفی كه قبلا با فویل یا ورق روغنی
 پوشانده اید بگذارید

مقداری از شكلات های ذوب شده را كه از
قبل نگه داری كرده اید.
 و باید گرم باشد  كنار توپك ها قرار دهید و
 توپك ها را  با چنگال چند ثانیه درون ان بگذارید و بردارید


سپس توپك ها را در یخچال بگذارید تا سرد شود


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -