تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسكوییت شكلاتی

بیسكوییت شكلاتی

جمعه 3 خرداد 1392 12:18 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،
بیسكوییت شكلاتی
1/2 فنجان کره، نرم
2/3 فنجان شکر سفید
1/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1-2 عدد تخم مرغ
1-3/4 فنجان آرد
3/4 فنجان شکلات (خرده شكلات)


در یك كاسه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا پرزدار شود


سپس پودر كاكائو.بكینگ پودر را اضافه كنید
 و به مدت دو دقیقه بمخلوط نمایید

سپس تخم مرغ را اضافه كرده و هم بزنید

ارد را اضافه كنیدبعد از این كه مخلوط حسابی تركیب شد

سپس تراشه های شكلات را اضافه نمایید.

خمیر را به مدت ده دقیقه در یخچال بگذارید
دمای فر 375 درجه فارنهایت

خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید و به صورت رول در اورید
و به ضخامت مورد نیاز پهن كنید این ضخامت میتواند
از 2 تا 10 سانتی متر  متغیر باشد

زمان پخت 20 تا 25 دقیقه..سپس یك خلال دندان را
 در بیسكوییت فرو ببرید تا از پخت ان مطمن شوید

بیسكوییت را روی ورق كاغذ روغنی قرار دهید و
 به مدت یك ساعت اجازه دهید سرد شود
نوش جان



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -