تبلیغات
اشپزخونه ی ما - پای سیب با نان تست

پای سیب با نان تست

جمعه 3 خرداد 1392 11:59 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: پای و تارت ،
مواد لازم
 یك عدد سیب ترجیحا سیب  كمی نرم باشد
شكر به هر میزان كه دوست دارید از یك قاشق غذاخوری
تا هر چقدر  دوست دارید  پای شما شیرین باشد
1/2 قاشق چایخوری دارچین
2 برش نان
كره
ابتدا پوست سیب را بگیرید .هسته را در اورید.
 سیب را به قطعات كوچك تقسیم كنید
كمی اب درون قابلمه بریزید . شكر و دارچین را به ان اضافه نمایید

و سیب ها را درون قابلمه بگذارید تا سیب پخته و مزه دار شود
عطر سیب و دارچین فضای اشپزخانه شما را پر خواهد كرد
چند دقیق بعد سیب را تست كنید تا به اندازه كافی پخته باشد

نباید سیب بیش از اندازه نرم شود

معمولابرای پخت سیب ده دقیقه كافی خواهد بود

هر دو طرف نان را به كره اغشته نمایید
اب قابلمه را خالی كنید .سپس سیب را بر روی برش نان
تست قرار داده و در صورت تمایل كمی دارچین و پودر قند

به ان اضافه نماییدپای را درون تستر قرار دهید و وقتی كاملا گریل شد
 از تستر خارج كنید
نوش جان




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: جمعه 3 خرداد 1392 12:18 ب.ظ