تبلیغات
اشپزخونه ی ما - سالاد لبنانی

سالاد لبنانی

پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 10:17 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: سالاد ،
دستور العمل:

5 گوجه فرنگی خرد شده
1 خیار خرد شده
1-2 دسته پیاز سبز خرد شده
1-2 لیمو
2 دسته جعفری تازه بطور عالی  ریز خرد شده
1-2 قاشق غذاخوری سیر خرد کرده
نعناع برای چاشنی زدن به اضافه کردن بیشتر
 نمک
 روغن زیتون

مرحله اول اماده كردن سبزیجات
تمام سبزیجات را بشویید

ریز ریز کردن:



    جعفری
    پیاز
    گوجه فرنگی
    خیار
 1-2 قاشق غذاخوری سیر خرد کرده


ترکیب تمام سبزیجات را در یک کاسه و خوب مخلوط کنید.

اضافه کردن به طعم آب لیمو و سیر. شما ممکن است
 کمی روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید

طرز تهیه حموس
4 فنجان نخود خیس كرده
1 عدد لیمو
1-2 قاشق غذاخوری سیر خردا شده
نعناع برای چاشنی
1 قاشق چایخوری نمك
2-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
اضافه كردن بیشتر مقدار نمك.سیر و ابلمیو اختیاری است



نخود ها را از قبل بپزید  و اماده كنید
بهتر است از قبل پوست نخود گرفته شود.اما اختیاری است
نخود ها را اسیاب كنید تا به صورت خمیر در اید
و سیر ابلیمو را به ان اضافه نمایید

میتوانید برای قوام یافتن مخلوط كمی ارده به ان اضافه نمایید

در یك بشقاب كمی سالاد لبنانی و در طرف دیگر هموس بریزیدو

 روی ان را كمی روغن زیتون بریزد.لیمو ها را تكه تكه كرده و
 با چند شاخه نعناع بشقابتان را تزین كیند





دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 9 خرداد 1392 04:06 ب.ظ