تبلیغات
اشپزخونه ی ما - براونی

براونی

پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 10:05 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کیک ،
مواد لازم

عبارتند از:

    1 فنجان (225 گرم) کره ذوب شده
    3 فنجان (600 گرم) شکر سفید
    1 قاشق غذا خوری (15 میلی لیتر) عصاره وانیل
    4 تخم مرغ
    1 1/2 فنجان (180 گرم) آرد
    1 فنجان (70 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده
    1/2 قاشق چای خوری نمک
    1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین    
 1 فنجان شکلات چیپسی یا خرده شكلات  (180 گرم)

دمای فر 350 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد

سینی فر را با كره چرب نمایید

كره ذوب شده.شكر.وانیل را با هم در یك كاسه بزرگ مخلوط نمایید.


اختیاری: میتواندی كمی شیر یا شیر نارگیل در حد یك
 تا دو فنجان برای قوام یافتنن مواد به ان اضافه نمایید
اما اختیاری است

تخم مرغ ها را اضافه نمایید و مخلوط را هم بزنید
مواد خشك را باهم مخلوط میكنیم

مخلوط كاكائو و ارد را به تدریج اضافه میكنیم..

شكلات ها را با كمی ارد مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در اید.
ارد باعث سفت شدن شكلات می شود
شكلات را با مواد مخلوط نمایید .میتوانید برای سهولت كار قبلا شكلات ها
رو كمی ذوب نمایید تا به اسانی پودر شود اما نیازی نیست



مواد را در ظرف ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید

مدت زمان پخت 35-40 دقیقه
با یك خلال دندان كیك را تست كنید.اگر پخته بود ان را به
قطعات كوچك در اورده و در ظرف بگذارید
با یك لیوان شیر سرد میل نمایید.
نوش جان



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -