تبلیغات
اشپزخونه ی ما - ترافل

ترافل

جمعه 25 اسفند 1391 05:28 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،

3/4 فنجان شکر سفید
3/4 فنجان شکر قهوه ای
1 قالب کره
1/3 شیر لیوان
1 قاشق غذا خوری وانیل
2 1/2 فنجان آرد
 شکلات

اختیاری:
1 فنجان چیپس شکلات
1 فنجان کره بادام زمینی
1 بادام جام خرد شده (یاگردو و... )





كره و شكرها  را با هم مخلوط نمایید .نباید كره اب شود فقط یك
 مخلوط پرز دار كافی است
وانیل و شیر را به ان اضافه نمایید و مخلوط نمایید.
ارد را اضافه نمایید.حالا هر چیزی كه دوست دارید میتوانید اضافه
 نمایید شكلات خرد شده یا بادام.

خمیر را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید

خمیر را بیرون بیاورید و به صورت گلوله ها چند سانتی ایجاد كنید
..گلوله ها نباید خیلی بزرگ باشند
خمیر نباید به دست بچسبد .گلوله ها را روی كاغذ روغنی گذاشته
 و در یخچال بگذاریدمدت نیم ساعت
شكلات را اب كنید سپس ترافل ها را به ارامی درون ان قرار دهید
 و با چنگال فورا در اورید


سپس سریع روی كاغذ روغنی قرار دهید.
از شكلات سفید هم میتوانید استفاده نمایید.
سپس ان ها را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید
ترافل ها تخم مرغ ندارند و در یخچال قابل نگهداری هستند.
نوش جا
ن




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -