تبلیغات
اشپزخونه ی ما - كیك شکلات صبحانه فندقی.به شکل قلب

كیك شکلات صبحانه فندقی.به شکل قلب

دوشنبه 16 بهمن 1391 05:24 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کیک ،
مواد اولیه

برای کیک های شکلاتی:

1 فنجان کره
2 فنجان شکر
0.5 فنجان کاکائو
4 عدد تخم مرغ
1 فنجان آرد
1 فندق فنجان، خرد شده و یا بادام زمینی.
1 فنجان تراشه های شکلات  یا تكه های خرد شده شكلات
یا شكلات چیپسی
 نصف فنجان خامه در صورت نیاز میتوانید تا یك فنجان نیز اضافه نمایید

برای تزیین

1.5 فنجان شکلات
0.25 فنجان خامه
مواد تزئینات (شکلات سفید، آب نبات،  آجیل و غیره)
شکلات صبحانه فندقی.به شکل قلب
 فر را 350 درجه فارنهایت گرم نمایید
خامه.کره.شکرو کاکائو را با یک همزن بزنید
تخم مرغ و وانبل را با همزن مخلوط نمایید
 سپس ارد و تراشه های شکلات وفندق و
یا گردو و یا بادام زمینی را به ان اضافه نمایید.




مخلوط را در طرف ریخته و در فر قرار دهید






کیک را بیرون اورده و با قالب بزنید
 و 30 دقیقه ان را دریخچال بگذارید
در حالی که کیک های شکلاتی در یخچال هستند
خامه ی روی کیک ها اماده نمایید
تراشه های شکلات را که برای تزیین کنار گذاشته اید روی گاز قرار داده
 و دمای ان را متوسط قرار دهید.تا شکلات ها ذوب  شود و
 صاف و یکدست باشد..سپس در صورت تمایل خامه ای
 را که برای تزیین جدا گذاشته اید
 بر روی ان بریزید و مخلوط نمایید.
روش های تزیین.شکلات داغ اماده شده را با قاشق یا كاردك
 روی کیک ها بزنید



.بهتر است که کیک ها را قبلا روی کاغذ روغنی یا پوستی قرار دهید..
در این مرحله تا شکلات داغ است
اجیل یا ترافل را بر روی ان قرار دهید و تزیین نمایید
راه دوم
شکلات سفید را مانند تراشه های شکلات ذوب کرده
و  در صورت تمایل کمی تخم مرغ و شکر به ان اضافه نمایید
 و خوب مخلوط کنید.
مخلوط اماده شده را در قیف ریخته و تزیین نمایید.





در پایان قلب ها را در یخال قرار داده
 و اجازه دهید خنک شود .سپس در ظرف بگذارید.

نوش جان


دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -