تبلیغات
اشپزخونه ی ما - طرز تهیه خمیر فوندات خانگی

طرز تهیه خمیر فوندات خانگی

سه شنبه 21 شهریور 1391 07:20 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: انواع خمیر.سس. ،
دو بسته ژلاتین 0.25 اونس(هر اونس 25-38 گرم است
2.3 اب سرد
6 قاشق غذاخوری ارد ذرت
دو قاشق غذا خوری گلوكز وگیلیسیرین
4 قاشق غذاخوری  روغن
دو قاشق عصاره وانیل خالص
16 فنجان کوچک پودر قند یا شکر
ژلاتین و اب سرد را با هم مخلوط می کنیم.تا غلیظ شود.ظرف مخلوط ژلاتین را درون ظرف بزرگتری روی گاز قرار میدیهم..تا در گرما حل شود.
ارد ذرت و گیلیسیرین را اضافه کرده خوب هم میزنیم.روغن رو اضافه میکنیم قبل از این که کاملا ذوب بشه هم میزنیم.ظرف را از روی حرارت بر میداریم و وانیل را به ان اضافه میکنیم.مخلوط باید کمی سرد شود.8 فنجان شکر را در ظرف بزرگی ریخته مخلوط ژلاتین را در وسط ظرف میریزیم و با شکر ها با قاشق چوبی هم میزنیم.میتوانید از میکسر هم استفاده کنید.شکر را کم کم اضافه میکنیم تا در مخلوط محو شود و چسبندگی لازم را داشته باشد.

شکر باید در خمیر باقی بماند خمیر فوندات صاف است
اگر خمیر فوندات نرم بود شکر بیشتری اضافه میشود و اگر سفت بود اب را به صورت قطره ای در زمان های مخلوط شدن اضافه نماییید.میتوانید خمیر را درون یخچال گذاشته و موقع استفاده بیرون بیاورید اما باید خمیر با دمای اتاق نرم شود.



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: سه شنبه 16 مهر 1392 08:54 ب.ظ