تبلیغات
اشپزخونه ی ما - ابنبات ژله ای سیب

ابنبات ژله ای سیب

یکشنبه 28 آبان 1391 08:00 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: ابنبات.شکلات ،
اب نبات ژله ای سیب

1/2 فنجان سس سیب شیرین نشده (یا کمپوت سیب کاملا اسیاب شده)
اما بهتره از پوره سیب استفاده نمایید سیب ها را خرد کرده و اسیاب نمایید
و بجوشانیده با گلاب یا اب سیب و شکر با حرارت متوسط مخلوط نمایید

1/2 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری شکر
 (در صورتی که می خواهید از پوره سیب استفاده نمایید)

1 پاکت ژلاتین (حدود 2 1/2 قاشق چای خوری)
 یا اگر از ورق ژلاتین استفاده می نمایید یک تا 3 ورق کافی است
1/4 فنجان آب سرد
1/2 قاشق غذاخوری از آب لیمو (1 1/2 قاشق چای خوری)
پودر قند




ظرف مورد نظرتون رو با کره یا روغن چرب نمایید








پوره سیب را درون قابلمه ریخته به مدت 10 دقیقه  با شکر مخلوط نمایید.رنگ مخلوط کمی تیره و شکل ان کمی ضخیم می شود








زلاتین را در یک فنجان اب سرد مخلوط نماییدو ان را به ظرف سیب اضافه کنید و به مدت  دقیقه بگذارید بجوشد


ابلیمو را به ترکیب اضافه نمایید




اب نبات را در ظرفی که با کره چرب کرده اید بریزد.بهتر است اب نبات یک شب بماند تا کاملا سرد شود و خود را بگیرد




چاقو را به کره بزنید . سپس اب نبات ها را ببرید .به تعداد و اندازه که میخواهید



اب نباتها را بهتر است وقتی کمی سفت شد ببرید و بلافاصله در پودر قند قرار دهید. هنگام پخت  اندازه کافی اب نبات را با شکر شیرین نمایید


اب نبات ها را روی کاغذ روغنی بگذارید
با هر نوع کمپوت میوه یا اب میوه میتوانید ان را تهیه نمایید
نوش جان



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: یکشنبه 28 آبان 1391 08:45 ب.ظ