تبلیغات
اشپزخونه ی ما - چیز کیک ایتالیایی

چیز کیک ایتالیایی

پنجشنبه 13 مهر 1391 11:26 ق.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کیک ،
چیز کیک ایتالیایی


2 پوند پنیر ricotta (پنیر ایتالیایی)(هر پوند معادل 453 گرمه)تقریبا میشه 906 گرم
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین

- مزه از یک پرتقال بزرگ
- 2 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل.
- 2/3 فنجان شکر
- 1/3 آرد فنجان
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
6 - تخم مرغ
با پرتقال تزیین نماید





این نوع پنیر نیازی به همزن ندارد.اما در صورت استفاده از پنیر های دیگر باید همزن به کار برده شود.تخم مرغ ها را جدا بزنید تا صاف و یکدست شود.
ارد و شکر را به پنیر اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید .سپس تخم مرغ ها و دارچین و وانیل را برای بهتر شدن طعم ان اضافه نمایید.
فر را 300 درجه فارنهایت گرم کنید
سپس مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و در فر قرار دهید.
هنگامی که ان را از فر خارج کردید .یک خلال دندان در ان فرو برید تا مطمئن شوید اماده است.



تزیین
این مرحله بسیار اسان است
پرتقال را برش دهید و در پودر قند یا شکر قرار دهید .سپس ان را در حرارت ملایم کمی سرخ نمایید. در صورت لازم با کره


وقتی دو طرفش طلایی قهوه ای شد ان را روی کیک تزیین نمایید






دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -