تبلیغات
اشپزخونه ی ما - بیسکوییت کوکی شکلاتی

بیسکوییت کوکی شکلاتی

پنجشنبه 6 مهر 1391 09:16 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: بیسکوییت ،
کوکی شکلاتی

مواد مورد نیاز:
500 گرم آرد ساده
200 گرم  پودر قند ساده
250 گرماز کره
2 عدد تخم مرغ
200 گرم . تراشه های شکلات یا شکلات
100 گرم. بادام زمینی، فندق، میوه های خشک ... هر آنچه مایل هستید
10 گرم است. (1 کمی کیسه) از بکینگ پودر
برخی از عصاره وانیل




 اول باید شما کوکی ها را درست کنید.کره را در ظرف به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و به مدت 6-7 دقیقه مخلوط نمایید


7-8 دقیقه میکسر را خاموش نمایید تخم مرغ ها را مخلوط نمایید و دوباره به ظرف میکسر اضافه نمایید و به مدت 7-8 دقیقه مخلوط نمایید.


شکر را به ارامی اضافه نمایید درجه میکسر را کم کنید و بگذارید 7-8 دقیقه خوب مخلوط شود.


میکسر را خاموش کرده .کمی ارد شیرینی بریزید .با قاشق مخلوط نمایید .سپس میکسر را روشن کرده و به مدت 5 دقیقه ارد را با میکسر مخلوط نمایید.


عصاره وانیل را اضافه نمایید پس از دو یا سه دقیقه بقیه ی ارد را اضافه نمایید و مخلوط نمایید.




میتوانید با دست مراحل اخر را انجام دهید در صورت تمایل تا خمیر شما کاملا قوام یابد







خمیر را به مدت یک دقیقه رها کنید.سپس بادام زمینی یا فندق یا هرنوع اجیلی که دوست دارید را ریز کرده و به خمیر اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید.سپس تراشه های شکلات را ریز کرده و به خمیر اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید


حالا زمان پخته
میتوانید خمیر را برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید.اما واقعا لازم نیست!


پس کاغذ روغنی فر را اماده کرده..کوکی ها را به صورت توپ دراورید ضخامت بیسکوییت ها باید 3 سانتی


متر باشد یا کمتر.وقتی توپ ها را درست کردید ان ها را صاف نمایید.


فاصله کوکی ها از هم 2 الی 3 سانتی متر باشد تا به هم نچسبند
فر را قبلا گرم نمایید با درجه حرارت200 درجه سانتی گراد یا 390 درجه فارنهایت مدت پخت 10 الی 15 دقیقه میباشد زمانی که کوکی ها رنگشان تیره تر شد ان ها را از فر خارج نمایید.

کوکی ها را با یک لیوان شیر میل نمایید
نوش جان



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 6 مهر 1391 10:07 ب.ظ