تبلیغات
اشپزخونه ی ما - تزیین کاپ کیک با کرم کره فرانسوی+دستور تهیه

تزیین کاپ کیک با کرم کره فرانسوی+دستور تهیه

یکشنبه 19 شهریور 1391 07:13 ب.ظ

نویسنده : محبوبه
ارسال شده در: کاپ کیک ها ،
طرز تهیه کرم دو رنگ شیرینی برای تزیین کاپ کیک


این کرم دو رنگ میتواند هم برای کاپ کیک شما زیبا باشد و هم احساسات شما را بر انگیزد.
شما میتوانید بیشتر از دو رنگ درست کنید اما باید رنگ های انتخابی شما واضح باشند.
بهتر است بعد از انتخاب رنگ ها.از رنگ هایی استفاده کنید که تمشان به هم نزدیک تر است.
مواد لازم
کاپ کیک
کره نرم شده
شکر خام.یا پودر قند
اسانس وانیل -عصاره لیمو یا شربت لیمو
رنگ های خوراکی
قیف شیرینی پزی.در این جا از سایز بزگ طرح ستاره استفاده شده است.
سلفن
چاقو ها
ظرف.پیمانه ها.همزن



ابتدا باید کرم کره را درست کنید.بهتر است از 100 گرم یا یک قالب کره نرم شده به همراه 200 گرم حدود 1.5 فنجان شکر با کمی اسانس وانیل یا عصاره لیمو را باهم مخلوط کنید تا زمانی که مواد درهم حل شود و به صورت پرز دار در اید.

با این مقدار مواد می توانید حدود 4 کاپ کیک را پوشش دهید
کرم کره فرانسوی را در دو ظرف تقسیم کنید.و یک رنگ مطلوب را انتخاب کنید.در این جا رنگ ابی و شبیه ان را انتخاب میکنیم.مواد را توی سلفن میپیچیم و به صورت مستطیل پهن میکنیم.و به رول میکنیم به صورت یک کرم شیرینی سوسیسی










بعد از پایان مرحله قسمتی از سلفن را می بریم.مخلوط را توی قیف ریخته و اماده می کنیم.هر دو رنگ را منظم میکنیم هر دو رنگ باید کنار هم قرار گرفته باشند..قیف را فشرده می کنیم تا هوای داخل ان خارج شود.و ابتدا به صورت یک خط باریک خمیر را امتحان می کنیم.


هر دو رنگ باید قابل دیدن باشند.در صورتی که نشد باید دوباره انها باز کنید و به شکل خمیر رول شده در بیارید .





به وسیله ی قیف به صورت چرخشی مایع را روی کاپ کیک میریزیم.از لبه کاپ کیک شروع کنید و بعد مچ دستتان را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید. تا زمانی که به مرکز ان به پایان برسد.


کاپ کیک اماده سرو است .نوش جان.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: پنجشنبه 6 مهر 1391 09:49 ب.ظ